Airco service

Direct koud zonder muffe geurtjes. Uw airco als nieuw. Overwin beslagen ramen en blijf op de perfecte temperatuur. Airco service van TotalCarService zorgt dat uw airco ijskoud is.

Alle merken airco

De airco regelt het klimaat en de luchtvochtigheid waardoor er een aangename temperatuur ontstaat en condens op de ramen snel verdwijnt. Ook is de airco niet alleen om de temperatuur naar beneden te brengen maar kan deze ook verwarmen. De airco is een belangrijk deel van het “klimaat systeem” in de auto.

Wanneer de airco minder goed zijn werk doet kan er koelmiddel verdampt, of gelekt zijn en zal de airco moeten worden bijgevuld. Om eventuele muffe geurtjes uit de airco tegen te gaan en te verhelpen kan enig onderhoud noodzakelijk zijn. Alle airco systemen kunnen worden onderhouden door TotalCarService zodat u met de perfecte temperatuur en goed zicht  op reis kunt.

Wanneer werkt de airco niet goed?

– Als het niet heel snel koud wordt als de temperatuur laag staat.
– Als vocht op de ruiten niet verdwijnt.
– Als er een muffe geur uit de ventilatie komt.
– Als de airco stinkt kunnen er schimmels en bacteriën zijn ontstaan. Een goede reiniging is belangrijk wegens gezondheid risico’s.

Airco tips

– Zet de airco tien minuten uit voor aankomst zodat de verdamper kan drogen.
– Als er maar een beetje koude lucht uit komt moet de airco worden bijgevuld.
– Als de airco helemaal niet werkt kan er een zekering doorgebrand zijn.
– Pas op voor hoge temperatuur verschillen als het buiten erg warm is.

AIRCO SERVICE

Verhelp problemen met uw airco systeem en kom langs. Het bijvullen en onderhouden van de airco duurt meestal niet lang en u kunt hier op wachten onder het genot van een kop koffie. Maak een afspraak of kom direct langs.