SERVICE

voor al het onderhoud aan uw auto.

Auto onderhoud

Tijdig onderhoud aan uw auto voorkomt onveilige situaties zoals pech onderweg en onnodige reparaties door nevenschade. TotalCarService onderhoud, en repareert alle auto merken en beschikt over alle kennis en materialen om uw voertuig weer in top-staat te brengen.

Kom direct langs of maak een afspraak.

Auto exporteren naar het buitenland

Om uw voertuig te exporteren naar het buitenland heeft u een exportkenteken nodig.
TotalCarService kan al het papierwerk in orde maken.

U krijgt een exportdocument, 2 kentekenplaten en een verzekering*

(*deze is 2 weken geldig)

(in de avonden en weekend op afspraak ook mogelijk)

Lekker warm, lekker koel. Airco onderhoud.

De airco regelt het klimaat en de luchtvochtigheid zodat condens op de ramen snel verdwijnt. Wanneer de airco minder goed zijn werk doet kan er koelmiddel verdampt zijn en zal de airco moeten worden bijgevuld. Om muffe geurtjes uit de airco tegen te gaan of te verhelpen kan enig onderhoud noodzakelijk zijn. Alle airco systemen kunnen worden onderhouden door TotalCarService. 

Algemene periodieke keuring.

De algemene periodieke keuring (APK keuring) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.
Hier word het voertuig gecontroleerd op tal van punten die aan slijtage onderworpen zijn om de veiligheid te garanderen.
TotalCarService kan alle automerken keuren.

Storingen verhelpen.

Alle auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met een boordcomputer. De computer regelt alle elektronica in het voertuig en geeft slijtage problemen en elektronische storingen aan. Door de computer uit te lezen word snel duidelijk waar er problemen zijn zodat deze kunnen worden opgelost.

Vervangen en afstellen.

De distributieriem moet vervangen worden voor deze kapot gaat. Als de riem knapt zal dit leiden toch ernstige schade aan het motorblok en kan zelfs letsel veroorzaken. Afhankelijk van het voertuig moet de riem elke 80.000 tot 120.000 kilometer vervangen worden, of wanneer deze ongeveer 4 tot 5 jaar oud is. TotalCarService kan de riem of ketting vervangen bij alle automerken.

De beste zorg voor uw auto

Bij een grote of kleine beurt worden essentiële vloeistoffen gecontroleerd en filters eventueel vervangen. Onderdelen die aan slijtage onderworpen zijn worden nagekeken en schoon gemaakt. Door tijdig onderhoud te plegen blijft uw auto in top conditie en worden mankementen verholpen.
TotalCarService onderhoud alle automerken.

Goede wegligging en veilig op weg.

TotalCarService kan alle soorten en merken banden leveren, monteren en balanceren. Van maandag tot vrijdag voor 13:00 besteld is de zelfde dag in huis en wij hebben zelf een voorraad.
De banden zijn het enige contact met de weg. Goede banden houden u op de weg en zetten u optijd stil.

Neem alles mee, in uw aanhangwagen

TotalCarService is gespecialiseerd in trekhaak montage van zowel vaste, en afneembare trekhaken. Met 7 polige, of 13 polige stekker en indien nodig, het verwerken in de bumper.

Verkrijgbaar met CAN-BUS tegen storingen.

 

Kom langs

Lokatie

Markerkant 14 36
1314 AS, Almere

 

WhatsApp

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
Tussen 9:00 en 17:00
Uitgezonderd vakantie en feestdagen.